Livre d’Or

Vindt u de activiteiten vanLogo KidsTalen-tleuk?

Laat dan aub een bericht achter in het gastenboek!

Alvast bedankt!

Nouveau message Livre d'Or

 
 
 
 
 
 
 
Nouveau message Livre d'Or à vérifier
7 berichten.
Veerle Veerle uit Zwijnaarde schreef op 3 september 2017 om 09:14:
Ons zoontje van 5 heeft zich heel erg geamuseerd op het Frans taalkampje van de indianen eind augustus. Hij gaat vanaf november naar een Franse school, naar de derde kleuterklas. Met het taalkampje wilden wij hem een beetje voorbereiden op hoe het is om in het Frans te spelen en leren en dit ook bij allemaal kindjes die hij niet kent. Het is supergoed gegaan. Nu werken we thuis verder op het thema en straks zal hij bij kidstalen-t ook nog een paar lesjes volgen. Een dikke pluim voor kidstalen-t!
Anna & Louise Anna & Louise uit Lokeren schreef op 9 september 2016 om 19:38:
Anna & Louise hebben genoten van het Franse kampje op het einde van de vakantie. Ze hebben hier en daar enkele Franse woordjes onthouden. Ze vonden de knutselmomenten heel leuk. Dankjewel voor de goede zorgen. Ze komen zeker nog terug. Groetjes
Griet Griet uit Astene schreef op 24 juni 2016 om 06:41:
Mathis (6 jaar) vond de spelletjesnamiddag super, en wij (de ouders) ook. Les petits poissons dans l’eau zingen we thuis nog steeds. En met enkele gebaren lijkt frans zoveel makkelijker! We houden de kampdata zeker in de gaten!
Katrien Katrien uit St-denijs-westrem schreef op 25 november 2015 om 08:33:
Nora en Victor hebben zich super geamuseerd tijdens het herfstkampje. Ze kwamen elke dag met leuke knutselwerkjes thuis, nieuwe Franse liedjes en hadden zelf een lekker 4-uurtje gekookt. We schrijven zeker in voor de krokusvakantie!
Murielle Murielle schreef op 24 november 2015 om 21:14:
Jules vond het frans kampje heel leuk en wil nog naar het frans kampje! Knutselen, bakken, spelletjes spelen, zingen en frans leren op een leuke, ontspannen manier, ideaal concept! Merci Stéphanie!!
Katja Verdonck Katja Verdonck uit Drongen schreef op 10 november 2015 om 11:22:
Fien en Loïc zijn nog altijd even enthousiast en kunnen ondertussen al wat woordjes Frans. De combinatie van knutselen en Frans is een succes!
Katja Katja schreef op 17 oktober 2015 om 21:11:
Fien en Loïc zijn super enthousiast over de Franse les. Vooral de liedjes zingen ze uit volle borst mee! Merci Stephanie!